Топлог ваздуха Балони на небу

балони Skrinsejveri : Топлог ваздуха Балони на небу

Топлог ваздуха Балони на небу skrinsejveri

Топлог ваздуха Балони на небу animirani skrinsejver

Топлог ваздуха Балони на небу Skrinsejver
Da li vam se sviđa? Dovoljno je da kliknete!
Komentar!
Glasaj!
Pin It!
Delicious

Импресивне слике плавог неба засејане топлог ваздуха балона путују кроз велике ливаде. На слици можемо видети како различите врсте ваздуха балоном са различитим дизајном лете кроз шуму, поља и планине. Постоје људи који воле да путују у балона и уживајте пејзажа са те висине. Ове машине су летећи вођени ваздушним струјама. Да ли сте икада возили у ваздушном балону? Ко ће победити овај узбудљив балона трку?

У Аир Баллоон трке топле ће означити пут, и освоји први да заврши. На слици видимо групу ваздушних балона лети високо зелени ливади код снежних планина. Балон је летећа машина погон не састоји од тканине која је пуна топлог ваздуха са корпе. Настала је у 1709 од стране Бартоломеу де Гусмао. Како је лепа небо гледа са овим огромним авиона!. Preuzmite skrinsejver na Топлог ваздуха Балони на небу klikom na dugme «Preuzimanje», to je besplatna usluga za Gifmania. Ovaj skrinsejver je deo tematske zbirke балони, jer su organizovani tako da je lakše za vas da ovde dobijete ako ste veliki ljubitelj балони, na nedeljno su slobodni i to skrinsejver je preuzeto 98, što znači da je veoma popularan. Ovo je siguran proizvod, a to će vam pomoći da zaštitite svoj računar jer je potpuno besplatan i pouzdan. Ovo skrinsejver ima rejting 7 od strane korisnika koji su ga preuzeli i to je deo naše kolekcije iz 2010-10-20 15:10:34, dan u kome je uključen našoj bazi podataka. Nadamo se da ćete uživati i da vam pomaže da zaštitite svoj računar Windows operativnog sistema. Овај скринсејвер у српски је [М]бесплатно, припада категорији: балони. То је софтвер Гифманиа тако да можете веровати њихов квалитет. Да ли је верзија 1.0 од производа је доступна за оперативне системе Виндовс 95 Виндовс 98 Виндовс 98 СЕ Виндовс МЕ Виндовс 2000 Виндовс КСП Виндовс 2003 Виндовс КСП Виндовс Виста Виндовс 7 Виндовс 8. Animirani skrinsejveri Топлог ваздуха Балони на небу od балони da preuzmete besplatno i stara se o ekranu sa skrinsejveri
7

Ocena zasniva na 2086 mišljenja korisnika

Ocenite ovu skrinsejver

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
PREUZIMANJE
Preuzeto 98 puta
NAZAD
8
8 od 10 - 3 glasova
Nr 1759 Top
PREUZIMANJE
Preuzeto 1918 puta

Ова сцена је дете је цртеж који показује плажу са дубоког плавог мора и једрилица плута у таласима мора. У небу, жути и црвени балон лети над мирним водама. Небо је врло јасан, јер чак и ако облаци су беле и да су смирени. Изгледа да је диван дан за летење! Ако желите да путујете у удаљених места у овом сцреенсавер можете слободно и авантуриста.

8
8 od 10 - 1098 glasova
Nr 188 Top
PREUZIMANJE
Preuzeto 12796 puta

Весело и живо анимирани Сцреенсавер за шарене балоне у небо. Пинк, плава, зелена, наранџаста ... обиље боја на сунчано крајолик у позадини. Сцреенсавер је боја и спектакуларно пуштање балона на вашем екрану.