балони са поклон

балони Skrinsejveri : балони са поклон

балони са поклон skrinsejveri

балони са поклон animirani skrinsejver

балони са поклон Skrinsejver
Da li vam se sviđa? Dovoljno je da kliknete!
Komentar!
Glasaj!
Pin It!
Delicious

Леп поклон кутија појављује лебди у ваздуху, везан за три хелијума балона. Око можемо видети многе боје и многе звезде које красе сцену. Као хелијум је лакши од ваздуха балони плутају и држати тај дар преноси ваздухом гас. Ова анимација је леп начин да украсите васем екрану на посебан датум као што је рођендан, годишњицу или Божић, који су времена када су многи поклони као што видимо у овој сцени су примљени.

Балони су леп начин да украсите било који поклон. Они су у широкој употреби као украс на лицима, посебно за рођендане. Они су обично веома светле боје, тако све изгледа лепо. Ово поклон има црвену боју траку да га украси.Поклон кутија је везан за балоне да остане лебде у ваздуху. Украсити било који рачунар или послати га на поклон некоме данас за рођендане, можете користити овај сцреенсавер и имају леп додир са особом коју желите. Улепшати ваш рачунар и свој живот мало задовољан овим сцени тако весела! Са балона ћете подстаћи и добићеш своје испуњење у позитивне енергије и оптимизма да се суоче дан.. Preuzmite skrinsejver na балони са поклон klikom na dugme «Preuzimanje», to je besplatna usluga za Gifmania. Ovaj skrinsejver je deo tematske zbirke балони, jer su organizovani tako da je lakše za vas da ovde dobijete ako ste veliki ljubitelj балони, na nedeljno su slobodni i to skrinsejver je preuzeto 110, što znači da je veoma popularan. Ovo je siguran proizvod, a to će vam pomoći da zaštitite svoj računar jer je potpuno besplatan i pouzdan. Ovo skrinsejver ima rejting 8 od strane korisnika koji su ga preuzeli i to je deo naše kolekcije iz 2014-12-01 11:12:14, dan u kome je uključen našoj bazi podataka. Nadamo se da ćete uživati i da vam pomaže da zaštitite svoj računar Windows operativnog sistema. Овај скринсејвер у српски је [М]бесплатно, припада категорији: балони. То је софтвер Гифманиа тако да можете веровати њихов квалитет. Да ли је верзија 1.0 од производа је доступна за оперативне системе Виндовс 95 Виндовс 98 Виндовс 98 СЕ Виндовс МЕ Виндовс 2000 Виндовс КСП Виндовс 2003 Виндовс КСП Виндовс Виста Виндовс 7 Виндовс 8. Animirani skrinsejveri балони са поклон od балони da preuzmete besplatno i stara se o ekranu sa skrinsejveri
8

Ocena zasniva na 42 mišljenja korisnika

Ocenite ovu skrinsejver

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
PREUZIMANJE
Preuzeto 110 puta
NAZAD
7
7 od 10 - 15 glasova
Nr 894 Top
PREUZIMANJE
Preuzeto 2792 puta

У овом бесплатном екрана видећете лагане стаклене балоне уздићи на вашем екрану. Веома кул 3Д скринсејвер са многим бојама и реалним стакленим балонима са текстуром. Сцреенсавер такође има ноту психоделицног стила, шарене стила који је био у моди пре неколико деценија. Подели овај Сцреенсавер у друштвеним мрежама и уживати у стаклене балоне са свим својим пријатељима.

6
6 od 10 - 378 glasova
Nr 289 Top
PREUZIMANJE
Preuzeto 8948 puta

Десетине балона преко неба у овој анимираној дисплеју који ће се крећу кроз монитор вашег рачунара. Анимирана слика шарене балоне преко неба. Жуте, црвене, љубичасте, розе, зелене, пругаста или обичан. Микс боја у плавом небу. Лепо заштитник веома опуштајуће и весела са фестивала балона са различитих облика екрана. Ако вам се свиђа путујете балоном или демонстрације, морате да преузмете овај бесплатан програм.