Цолор Баллс

балони Skrinsejveri : Цолор Баллс

Цолор Баллс skrinsejveri

Цолор Баллс animirani skrinsejver

Цолор Баллс Skrinsejver
Da li vam se sviđa? Dovoljno je da kliknete!
Komentar!
Glasaj!
Pin It!
Delicious

Шарене сцреенсавер са таласастим шипке завршавају у боји лопти. Атрактиван дизајн мобилних објеката различитих боја на тепих шарених кругова и јоргана. У позадини је апстрактна пера које дају вертикалне боје на скринсејвере. Ова анимација може да се стави на монитору рачунара да украсите рачунар на рођендан или кидс парти. Забавите се са покретом на кугли и упечатљив боје. Додајте мало боје на свој живот са овом интензивном и светле екрана.

Ове шарене балоне су везани за земљу коју флексибилан и таласаста. Постоје лоптице свих боја као што су црвена, жута, зелена и плава. Позадина је печатом са латицама белим цветовима, а тло је пун шарене кругова. Ова слика преноси забавно пејзаж, јер балони могу бити рођенданску журку, матуру или прославе. Ако желите да украсити ваш рачунар са шареним лоптама, ово је твој скринсејвер.. Preuzmite skrinsejver na Цолор Баллс klikom na dugme «Preuzimanje», to je besplatna usluga za Gifmania. Ovaj skrinsejver je deo tematske zbirke балони, jer su organizovani tako da je lakše za vas da ovde dobijete ako ste veliki ljubitelj балони, na nedeljno su slobodni i to skrinsejver je preuzeto 110, što znači da je veoma popularan. Ovo je siguran proizvod, a to će vam pomoći da zaštitite svoj računar jer je potpuno besplatan i pouzdan. Ovo skrinsejver ima rejting 5 od strane korisnika koji su ga preuzeli i to je deo naše kolekcije iz 2008-02-18 11:04:50, dan u kome je uključen našoj bazi podataka. Nadamo se da ćete uživati i da vam pomaže da zaštitite svoj računar Windows operativnog sistema. Овај скринсејвер у српски је [М]бесплатно, припада категорији: балони. То је софтвер Гифманиа тако да можете веровати њихов квалитет. Да ли је верзија 1.0 од производа је доступна за оперативне системе Виндовс 95 Виндовс 98 Виндовс 98 СЕ Виндовс МЕ Виндовс 2000 Виндовс КСП Виндовс 2003 Виндовс КСП Виндовс Виста Виндовс 7 Виндовс 8. Animirani skrinsejveri Цолор Баллс od балони da preuzmete besplatno i stara se o ekranu sa skrinsejveri
5

Ocena zasniva na 2338 mišljenja korisnika

Ocenite ovu skrinsejver

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
PREUZIMANJE
Preuzeto 110 puta
NAZAD
7
7 od 10 - 10 glasova
Nr 1042 Top
PREUZIMANJE
Preuzeto 3116 puta

Специјално дизајниран за малу децу у кући, шарена скринсејвер који ће попунити боје екран вашег рачунара. На ведром небу, украшена са неколико памука облацима, многи хелијума балони појављују. То је добар начин да се прилагодите рачунар, са црвеним, наранџастим, жутим, зеленим и плавим бојама. Када су балони су пуни хелијумом су до неба. То је зато што хелијум тежи много мање него гасова у нашој атмосфери, а балон расте. Вероватно сте видели доста тих балона на сајмовима и забавним парковима, а сада ћете их видети на екрану рачунара.

8
8 od 10 - 6 glasova
Nr 1645 Top
PREUZIMANJE
Preuzeto 2698 puta

Леп поклон кутија појављује лебди у ваздуху, везан за три хелијума балона. Око можемо видети многе боје и многе звезде које красе сцену. Као хелијум је лакши од ваздуха балони плутају и држати тај дар преноси ваздухом гас. Ова анимација је леп начин да украсите васем екрану на посебан датум као што је рођендан, годишњицу или Божић, који су времена када су многи поклони као што видимо у овој сцени су примљени.