Фестивал балона ваздух врелих

балони Skrinsejveri : Фестивал балона ваздух врелих

Фестивал балона ваздух врелих skrinsejveri

Фестивал балона ваздух врелих animirani skrinsejver

Фестивал балона ваздух врелих Skrinsejver
Da li vam se sviđa? Dovoljno je da kliknete!
Komentar!
Glasaj!
Pin It!
Delicious

Десетине балона преко неба у овој анимираној дисплеју који ће се крећу кроз монитор вашег рачунара. Анимирана слика шарене балоне преко неба. Жуте, црвене, љубичасте, розе, зелене, пругаста или обичан. Микс боја у плавом небу. Лепо заштитник веома опуштајуће и весела са фестивала балона са различитих облика екрана. Ако вам се свиђа путујете балоном или демонстрације, морате да преузмете овај бесплатан програм.

Демонстрација различитих стилова и дизајна у ваздух балони. Ово јавно приказивање ових лепих балона. Они сусредство транспорта или туристичких летова. Веома честа у туристичким дестинацијама које вам омогућавају да видите сајтове одозго, као што су пустиње или градова. Постоје фестивали одржавају широм света балона. Овде сваки дизајнер излаже своје креације које су све више оригиналан, традиционални округли облик је дао начин на више Креативна и разноврсна дизајна. Неки су у облику животиња или ликова из цртаних филмова. . Preuzmite skrinsejver na Фестивал балона ваздух врелих klikom na dugme «Preuzimanje», to je besplatna usluga za Gifmania. Ovaj skrinsejver je deo tematske zbirke балони, jer su organizovani tako da je lakše za vas da ovde dobijete ako ste veliki ljubitelj балони, na nedeljno su slobodni i to skrinsejver je preuzeto 14, što znači da je veoma popularan. Ovo je siguran proizvod, a to će vam pomoći da zaštitite svoj računar jer je potpuno besplatan i pouzdan. Ovo skrinsejver ima rejting 6 od strane korisnika koji su ga preuzeli i to je deo naše kolekcije iz 2007-12-17 16:04:53, dan u kome je uključen našoj bazi podataka. Nadamo se da ćete uživati i da vam pomaže da zaštitite svoj računar Windows operativnog sistema. Овај скринсејвер у српски је [М]бесплатно, припада категорији: балони. То је софтвер Гифманиа тако да можете веровати њихов квалитет. Да ли је верзија 1.0 од производа је доступна за оперативне системе Виндовс 95 Виндовс 98 Виндовс 98 СЕ Виндовс МЕ Виндовс 2000 Виндовс КСП Виндовс 2003 Виндовс КСП Виндовс Виста Виндовс 7 Виндовс 8. Animirani skrinsejveri Фестивал балона ваздух врелих od балони da preuzmete besplatno i stara se o ekranu sa skrinsejveri
6

Ocena zasniva na 2646 mišljenja korisnika

Ocenite ovu skrinsejver

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
PREUZIMANJE
Preuzeto 14 puta
NAZAD
7
7 od 10 - 298 glasova
Nr 441 Top
PREUZIMANJE
Preuzeto 7173 puta

Импресивне слике плавог неба засејане топлог ваздуха балона путују кроз велике ливаде. На слици можемо видети како различите врсте ваздуха балоном са различитим дизајном лете кроз шуму, поља и планине. Постоје људи који воле да путују у балона и уживајте пејзажа са те висине. Ове машине су летећи вођени ваздушним струјама. Да ли сте икада возили у ваздушном балону? Ко ће победити овај узбудљив балона трку?

5
5 od 10 - 334 glasova
Nr 363 Top
PREUZIMANJE
Preuzeto 7892 puta

Шарене сцреенсавер са таласастим шипке завршавају у боји лопти. Атрактиван дизајн мобилних објеката различитих боја на тепих шарених кругова и јоргана. У позадини је апстрактна пера које дају вертикалне боје на скринсејвере. Ова анимација може да се стави на монитору рачунара да украсите рачунар на рођендан или кидс парти. Забавите се са покретом на кугли и упечатљив боје. Додајте мало боје на свој живот са овом интензивном и светле екрана.