Халлоуеен Skrinsejveri

Халлоуеен u vašem računaru

Халлоуеен Animirani Skrinsejveri

62 besplatno skrinsejveri od Халлоуеен i instalirate na vaš Vindovs 7, Vindovs 8 , Vista, KSP ili drugog operativnog sistema računara . Preuzmite sada screensavers u Халлоуеен da je preuzeto 145.285 puta, zaštitite svoj ekran i monitora tokom čekanja . Ovaj sajt ima 3564 fajlova za preuzimanje, koja je preuzeta od strane korisnika 5.707.638!

Ноћ вештица одржан 31. октобра, је празник Еве Алл Халлов а (Дочек цео дан Светих) и ноћи мртви устати из својих гробова и изаћи на улице да плаши људе. Сједињене Америчке Државе у ноћи 31. октобра. То је маскенбал, игре, играчке, бомбоне, бомбоне, итд. Традиција је трик или лечење (Трицк ор Треат) која пролази кроз врата куће тражећи слаткише, деца су прерушена и прете власници куће да бацају јаја, ако их не дају слаткише. Странке се одржати код куће и у продавницама и јавним местима. странка терора.

Халлоуеен Skrinsejveri

Халлоуеен Screensavers

Халлоуеен besplatno skrinsejveri

Komentar!
Glasaj!
Podeli!

Ноћ вештица се слави 31. октобра, има своје порекло у англо свету, у Латинској свету да је дан пре Свих светих и Дан мртвих, се слави у многим земљама на различите начине. Сцреенсавер Ноћ вештица бундеве, које су најчешћи украшавање овог празника. Бундеве су урезана да изгледају као лица терора, са облицима чудовишта, суочава гротескно са великим уста и зуба, унутра ставите свећу или лако да направите више ефекта. Вештице, вампири, зомбији, мумија, мртви, духови, чаробњаци су најчешћи костим овај пут. Куће су украшене бундеве, духови, надгробних споменика, паукова мреже, пауци и палицама да плаши посетиоце. Овај фестивал је почео у Сједињеним Америчким Државама, али данас се обележава широм света, а усвојен је од готово свих земаља. Протагониста ове странке је Џек Трбосек, које је име исклесаним облика глупак.